Köpvillkor

Köpvillkor

Alla beställningar är välkomna, av både privatpersoner och företag. Du måste dock vara 18 år för att handla hos BåstadHome.

Priser

Priserna är angivna i svenska kronor och inkluderar 25% moms.

BåstadHome förbehåller sig rätten att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Orderbekräftelse

I samband med din beställning får du en orderbekräftelse direkt till din e-mailadres som du uppgett vid beställningen.

Betalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Frakt och leverans

Leveransen tar normalt 1 -3 dagar från BåstadHome avseende lagervaror. Leveranserna sker med Schenker och fraktkostnaden inom Sverige är 69 kr. Paketet levereras till ett utlämningsställe i din närhet. Leveranser till ombud SMS aviseras, undantaget är om man valt att betala med faktura, då aviseras försändelsen via mail, var därför uppmärksam att du lämnat rätt uppgifter.

 Hämta varan själv

Efter genomfört köp här i butiken kan du välja att hämta varorna själv hos BåstadHome för att slippa fraktkostnaden. Välj alternativet avhämtning i kassan, och kontakta oss via mail eller tel. för tid för avhämtning.

Säkerhetspolicy

Den information som Du lämnar ifrån dig till BåstadHome kommer att behandlas med största respekt. BåstadHome kommer endast att använda dina data för att fullfölja din order, uppgifter för medlemskap, frakt och säker betalning.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt (ångerfristen) enligt konsumentköplagen. Om du skulle ångra ditt köp kontaktar Du oss via mail eller telefon innan retur. Varan skall returneras i orginalförpackning, oskadad och vara oanvänd. Bifoga kopia på följesedel och kvitto. Vid retur står Ni som kund för alla fraktkostnader. Skicka varan som postpaket och uppge vart Du vill ha beloppet insatt. Efter mottagande  av varan gör vi en kreditering till ert konto.

Skadad vara

Vi kontrollerar noggrant att varan är hel och fin innan vi postar den. Skulle den ha skadats på vägen kontaktar Du oss via mail innan retur. Skadad vara skall reklameras inom 14 dagar. Vi sänder Dig en ny vara och om varan utgått betalas beloppet tillbaka eller så kan Du byta mot annan vara.

Transportskada

Transportskadat gods skall anmälas direkt vid utlämningsstället när Du hämtar ut varan, och till BåstadHome.

Vid retur

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Om en vara skadas eller kommer bort när Du returnerar den till oss är det Du som är ansvarig, tänk på att packa varan väl. Vid byte betalar vi den nya frakten från oss till Dig.

Ej uthämtade paket

Dina varor ligger kvar hos ombud i 14 dagar. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 350:-.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.