Om BåstadHome

 

BåstadHome är ett e-handelsföretag med bas i Båstad på Bjärehalvön, och det startades 2014 av Maria Linderoth. Då Maria har ett stort intresse för såväl heminredning, interiördesign och försäljning som eko-tänk och miljövänliga hållbara produkter, är hennes vision att enkelt kunna erbjuda fina produkter till ditt hem som är framställda och tillverkade på eko- och miljövänliga sätt. Och där urvalet av produkter håller hög kvalitet och är noga utvalda för att passa den medvetna kunden i flera stilar.

I butiken hittar ni enkla och vackra ting för inredning som kan göra en stor förändring på känslan i ditt hem. BåstadHome har en varierad kollektion av heminrednign, smycken, köks prylar,sänglinne och handsydda tygväskor. BåstadHome har välkända märken men också mindre producenter. Vi har även vårt egna märke "BåstadHome" där vi erbjuder kopparljusstakar och handsydda tygväskor,kuddfodralm.m i lappteknik, handgjorda i Sverige.

Vi använder tyger av hög kvalitet men också återbruk av tyger och broderier som får ett nytt liv.

BåstadHome återvinner emballage för miljöns skull. Därför kan kartongerna som varorna skickas i variera i utseende, ha leverantörsloggar på sig osv., dock levererar BåstadHome varor snyggt och väl förpackat till Dig.

Hos BåstadHome får du garanterat snabb leverans, öppet köp, enkla villkor för retur, snabb och vänlig support och personlig service.

Allt för att göra din shopping lätt och rolig.

Handla enkelt, säkert och tryggt.

Varmt välkommen !